One of the greatest challenges on a sloping site is to transition from living areas without compromising aesthetics in favour of function. The use of floating concrete stairs has provided our clients with a stunning outlook from their living spaces while doubling as clear access to a large level lawn and a fully renovated pool area.

Curved corten walls designed to create level, casual pause spaces amongst lush green surroundings has allowed the home owners total use of the garden across all seasons.

Designed by: – Fifth Season Landscapes
Built by: – Fifth Season Landscapes
Photos by: – Natalie Hunfalvay

LocationNorthbridge, SydneyFeaturesCustom concrete floating stairs, modernised pool renovation, builtin bbq, arthropodium cirratum and casuarina glauca ‘cousin it’.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.