The rooftop garden was under-utilised and needed a design to suit the family for entertaining groups of friends and provide more intermit spaces for casual lounging.

The existing pool and surrounds required a complete redesign focusing on space efficiencies. While creating a curved deck cantilevered over the pool was the first step to achieving this, the extension of the tiled pool surround elevated the pool use to another level.

Designed by: – Fifth Season Landscapes
Built by: – Fifth Season Landscapes
Maintained by: – Fifth Season Landscapes
Photos by: – Natalie Hunfalvay

LocationCastlecrag, SydneyFeaturesCustom curved hardwood daybed, Pool renovation and extended pool surrounds, La Roche Tiles, Floating bluestone viewing bar, Built-in gas + charcoal BBQs

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.